ÎNTREBĂRI FRECVENTE

1.
Cum te poți înscrie
Poți lua parte dacă ai între 6 și 16 ani. Pentru a participa la concurs, mai întâi e nevoie să obții permisiunea părintelui sau a tutorelui. Nu pot fi încărcate videoclipuri fără această permisiune care poate fi încărcată fie în format video, fie ca formular de consimțământ. Permisiunea trebuie acordată pentru fiecare subiect completat.

Pentru a lua parte la concurs, trebuie să completezi două dintre cele patru subiecte. Aceste subiecte pot fi completate în orice moment pe durata concursului. E recomandat să folosești aceeași poreclă pe toată durata concursului, astfel încât să putem corela creațiile tale.

Îți poți încărca vlogul direct pe site-ul nostru sau ne poți trimite un link spre el de pe canalul tău YouTube, dacă ai deja unul. Dacă încarci vlogul, dimensiunea fișierului nu trebuie să depășească 200MB.
2.
Cum să realizezi un vlog
Vizitează pagina Surse de inspirație pentru mai multe detalii despre cum să filmezi și să îți editezi vlogul, dar cel mai important este să începi și să fii tu însuți/însăți!
3.
Pot folosi muzică în vlogul meu?
Poți utiliza și descărca muzică gratuită din Audio Library de pe YouTube, pentru a o folosi în vlogul tău.
4.
Ce lungime poate să aibă vlogul meu?
Vlogul tău poate avea cel mult 5 minute.
5.
Când va apărea vlogul meu în galerie?
Toate creațiile vor fi moderate de Cartoon Network înainte să apară în „Galerie”, deci s-ar putea să dureze câteva zile înainte ca vlogul tău să apară în galerie. Nu vom include acolo niciun vlog care utilizează un limbaj necorespunzător.
6.
Când să îmi expediez blogul?
Concursul se deschide pe 31 iulie și trebuie să ne trimiți cel puțin 2 vloguri până pe 27 august, pentru a fi luat(ă) în considerare pentru runda finală.
7.
Ce se întâmplă în runda finală?
Juriul Cartoon Network va alege trei vloggeri din prima rundă, pentru a intra în runda finală. Norocoșii finaliști vor avea șansa de a se întâlni cu ambasadorul Vlog It de la Cartoon Network și de a câștiga premii Cartoon Network, înainte de anunțarea câștigătorului concursului.
8.
Cum vor fi evaluate candidaturile?
Juriul de experți ai Cartoon Network va evalua talentul, inteligența exprimării și aptitudinile tehnice ale vloggerilor. Așa că arată-ne ce poți!
9.
Cum se pot implica părinții mei?
Toți copiii care apar într-un vlog înscris în acest concurs trebuie să obțină mai întâi permisiunea părintelui sau a tutorelui lor. Aceasta se poate face fie în format video, fie printr-un formular pus la dispoziție în linkul „Participă acum”.

Îi încurajăm pe părinți să se implice: pot ajuta oferind idei excelente despre vlog, despre unde să fie filmat sau ce ar fi de spus.
10.
Cum să fii în siguranță
Toate vlogurile înscrise în concurs vor fi moderate de Cartoon Network înainte de a apărea pe site-ul Vlog It al Cartoon Network sau pe canalele de social media ale Cartoon Network.
11.
Prietenii sau familia mea pot să apară în vlogurile mele?
Pentru fiecare persoană care apare în vlog este nevoie de un formular de consimțământ, astfel ca videoclipul să poată fi inclus în galerie și să poată fi luat în considerare în cadrul concursului. Dacă prietenul/prietena ta apare în vlogul tău, roagă-l pe părintele sau tutorele său să completeze formularul de consimțământ și să îl trimită la contact@cartoonnetwork.ro
12.
Colaborarea viitoare cu Cartoon Network
Cartoon Network și vloggerii care se califică în finala concursului pot conveni de comun acord să colaboreze în cadrul unor proiecte sau inițiative viitoare.
13.
Care sunt provocările?
În fiecare săptămână, stabilim o provocare despre care să vorbești pe vlog. Poți afla mai multe despre provocări mai jos. În vlogul tău poți vorbi și despre toate celelalte lucruri din viața ta, nu trebuie să fie doar despre provocarea săptămânii. Poate ai fost la o sesiune grea de antrenament sportiv, ceva amuzant s-a întâmplat în timp ce luai micul dejun sau ai fost să vezi un film care ți-a plăcut foarte mult – poți vorbi despre toate astea pe vlogul tău!
14.
Provocarea 1 – Care este show-ul tău preferat de pe Cartoon Network?
Ai nevoie să urmărești un episod din „Să-nceapă aventura” înainte ca ziua să poată începe? Sau dorești să petreci o întreagă după-amiază umărind „Gumball” sau „Ben 10”? Ne-ar plăcea să auzim de la tine după ce show de pe Cartoon Network ești înnebunit(ă)! Ține minte că vlogul tău poate acoperi și alte lucruri care se petrec în viața ta și că o înregistrare de vlog nu trebuie să dureze mai mult de 5 minute.
15.
Provocarea 2 – Spune-ne despre vacanța ta epică din vară
Ai înotat în mare, ai învățat o abilitate nouă, te-a ars soarele puțin sau ai mâncat toată înghețata? Ne-ar plăcea să auzim ce ai făcut în timpul vacanțelor tale epice de vară!
16.
Provocarea 3 – Cu care personaj de pe Cartoon Network te asemeni cel mai mult?
Ești mereu gata pentru o aventură sau o provocare ca „Ben 10”? Sau poate pur și simplu îți place cât de amuzante sunt Aventurile fraților urși pentru că și tu faci vlogging. Spune-ne cu care personaj de pe Cartoon Network te asemeni cel mai mult.
17.
Provocarea 4 – Spune-ne ce crezi despre noul joc OK KO!
Fabrica noastră de aplicații tocmai a terminat de lucrat la o aplicație nou-nouță și ne-ar plăcea să fii printre primii care o încearcă! Se numește OK K.O. Lakewood Plaza Turbo și o poți descărca din Google Play Store și de pe iTunes. Joacă-te și fă un vlog despre experiența ta de joc. Dacă nu vrei să descarci o aplicație, poți să faci blog despre orice alt joc sau aplicație Cartoon Network.
DACĂ MAI AI ÎNTREBĂRI, TE RUGĂM SĂ
NE TRIMIȚI UN E-MAIL LA contact@cartoonnetwork.ro